Close

Despre noi

Forte Gaz, fiind o companie relativ tanara pe piata distributiei de produse petroliere, isi doreste sa aduca un inalt standard de calitate pentru clientii sai. Misiunea noastra este promovarea calitatii, atat in ceea ce priveste combustibilii auto traditionali cat si promovarea surselor alternative de combustibili, indeosebi a gazului petrolier lichefiat (GPL).

Punem pe primul loc calitatea produselor si serviciilor oferite, satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor. Carburantii furnizati de catre Forte Gaz sunt de cea mai buna calitate, alimentarea  statiilor facându-se doar cu produse atent verificate si care indeplinesc cele mai inalte standard de calitate.

Prin calitatea produselor si serviciilor noastre, rasplatim increderea acordata de clientii nostri si ne exprimam sprijinul acordat nevoilor fiecarui client in parte, compania asigurând totodata cele mai competitive preturi pentru carburanti.

Dorim sa oferim fiecarui client o experienta cat mai placuta in statiile noastre de aceea investim constant in amenajarea de noi facilitate.