Close

APROAPE DE TINE

Cardul FORTE GAZ oferă accesul la întreaga rețea de stații de alimentare din România, punând la dispoziția clienților săi servicii de alimentație publică în sistem restaurant-bar și vânzare de scule și unelte, necesare în gospodărie sau pe parcursul călătoriei și în favoarea bunei funcționări a autovehiculului.

SIGURANȚĂ

Cardul FORTE GAZ vine cu protecție PIN și poate fi conectat la un anumit vehicul sau șofer, asigurându-se că nimeni nu îl poate folosi în afara companiei.

Fiecare picătură de combustibil este urmărită și contabilizată. Și dacă observi tranzacții suspecte, cardurile pot fi blocate de la distanță.

Ca măsură suplimentară de securitate, avem și o echipă de monitorizare dedicată pentru a ajuta la identificarea tranzacțiilor suspecte.

PUNCTE DE FIDELIZARE

Cardul FORTE GAZ permite șoferilor să câștige puncte atunci când alimentează de la stațiile marca FORTE GAZ. Punctele pot fi colectate la achiziționarea de benzină, motorină, GPL, chiar și la încărcarea mașinilor electrice din întreaga rețea de stații de alimentare din România.

Regulament Carduri Forte

macheta forte gaz